2011-03-15 09:28:37


Китаец направи ТУХЛА от мръсен въздух


Китаец направи ТУХЛА от мръсен въздух
 2017-12-17 15:44:40

Както знаем, проблемите със замърсяването са основна тема в света, особено през последните няколко десетилетия. Един китайски артист, известен като Nut Brother даде на света страхотен пример как можем да трансформираме вредните емисии във въздуха в нещо полезно.
Смешно? или Не? в продължение на 100 дни от юни до ноември през тази година той обикаля прашните улици на Пекин със своята прахосмукачка, събирайки мръсния въздух.
В края на своето изследване Nut Brother занeсъл събраното във фабрика за тухли, където се оказало, че от събраното се е образувала една чудесна ТУХЛА...да ТУХЛА
Nut Brother е наясно, че сам няма как да помогне за пречистването на въздуха в един от най-големите индустриални градове в света като Пекин, но поне се надява да накара хората да се замислят за връзката на изследването си с околната среда.

BGtop
Всички вицове, новини, снимки и видео в сайта, са предложени от потребители на сайта или от страницата във facebook.com и администраторът не носи отговорност за тях. Всички материали принадлежат на техните собственици!
Zasmeise.com