2011-12-31 11:22:14

2015-03-13 16:28:17


Селото на красавиците - подходящото място за всеки самотен мъж по света


Селото на красавиците - подходящото място за всеки самотен мъж по света
 2016-05-14 19:27:41

Ноива де Кордеиро село в южна Бразилия, в което живеят само самотни жени.
Жените обикновено напускат селото, когато навършат пълнолетие, а малкото мъже работят в далечни градове и се прибират единствено на почивни дни или празници.
Заради липсата на мъже младите жени отправиха апел към ергени, приканвайки всички желаещи да се преместят в тяхното село, пише БГНЕС.
В селото живеят около 700 жени, повечето на възраст между 20 и 35 години, а местните в региона казват, че са "изключително красиви". Въпреки това тези хубавици няма с кого да сключат брак. Представяте ли си? Там единствените мъже са или женени, или техни роднини. "Всички са една кръв, заради което отдавна не съм целувала мъж", споделя 23-годишната красавица.
Ето защо момичетата решили да призоват заинтересовани ергени да заживеят в тяхното село. "Живеем в хармония. Когато няма мъже, сме много по-спокойни, защото се опитваме да разрешаваме всеки конфликт като достигнем до съгласие"- разказват момичетата.
"Но мечтаем да се влюбим. Искаме да продължим живота си тук, а не да напускаме селото. За това търсим мъже, които са готови да оставят живота си и да станат част на нашия".

Мъже ... стягайте багажа :)

BGtop
Всички вицове, новини, снимки и видео в сайта, са предложени от потребители на сайта или от страницата във facebook.com и администраторът не носи отговорност за тях. Всички материали принадлежат на техните собственици!
Zasmeise.com